Gyakran Ismételt Kérdések

Igen, nálunk nincs kötelező minimum példányszám. Cégünk alapelvei között szerepel az egyediség, mi nem ijedünk meg az egypéldányos komplex munkáktól sem (jellemzően diplomamunkák, kiállítási anyagok).
Természetesen igen. Szerintünk egy komoly cégnél ez már elengedhetetlen opció. Minden jelenleg használatos bank- és hitelkártyát elfogadunk.
Igen, nyomdánk ügyfelei számára ingyenes parkolóhelyet biztosítunk a belső udvarunkban.
Bevallottan büszkék vagyunk a gyors és precíz munkavégzésünkre, az esetleges hibákért pedig felelősséget vállalunk. Legtöbb esetben személyesen megvárható a termék elkészülte (íves nyomtatások, füzetek, névjegy, szórólap), bonyolultabb munkafolyamatoknál pedig egyénre szabott határidőt dolgozunk ki, ami függ elsősorban a választott technológiától. Amivel jelentősen lerövidítheti a gyártást, az a helyesen előkészített, jó méretű PDF (akkora méretű file, amekkorában nyomtatni szeretné) és a pontos paramétereket tartalmazó e-mailes megrendelés.
Igen, e-mailes megrendelésnél világosan határozza meg az összes paramétert (színes/fekete-fehér, mekkora méretű, hány példány, milyen papírra szeretné). Ügyeljen a helyesen előkészített, jó méretű PDF file-ra. Megrendelését a nyomda@digitalpress.hu címre várjuk.
Nem, kivéve a ledolgozós hétvégéket. Az ünnepnapok körüli egyedi nyitvatartást pedig nyomon követheti honlapunkon, vagy Facebookon.
Igen, mert bár törekszünk arra, hogy papírválasztékunk teljes legyen, azért a tárolókapacitásunk is véges. Aki nem találja meg több mint 160 féle papírunk között a megfelelőt, SRA3 méretre (450x320 mm) vágott, lehetőleg egyenes, nem gyűrött vagy törött, maximum 400 g-os íveket is hozhat.
Igen, ehhez wifi-használatot is biztosítunk. Lehetőleg nyitott fájllal érkezzen, hogy az esetleges szükséges módosításokat könnyebben elvégezhesse.
Természetesen, sőt, jobban örülünk neki, mint ha ki lenne kötve a bejárathoz. Kap inni és némi simogatást, ha hagyja...
Sajnos ez esetben nem, mert a fóliázást csak naponta egyszer, kora reggel végezzük. Ezért a fóliáztatni szánt munkákat mindenképpen még este 8 óráig kérjük leadni, hogy a délutános műszaknak legyen ideje kinyomtatni.
Igen, mert ez egyszerűbb, gyorsabb művelet.
Legfőbb jellemzője, hogy a műanyag spirállal ellentétben ez nem nyitható meg és zárható vissza sérülés nélkül. Szerintünk elegánsabb és tartósabb, fekete, fehér és ezüst színben mindig van készleten.

Nem sikerült választ kapnia a kérdésére?

Forduljon közvetlenül munkatársunkhoz e-mailben vagy telefonon.
Kapcsolatfelvétel

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. További info